آیا برای تعمیرگاه خود دنبال ابزارهای مهم و کاربردی میگردید؟ آیا با کاربرد آنها آشنا هستید؟ اگر پاسخ شما به سوالات مثبت است با ما در این مقاله همراه باشید.
در این مطلب می خواهیم درباره ی پرکاربردترین انواع ابزارهای تعمیرگاهی با شما عزیزان صحبت کنیم. برای راه اندازی یک تعمیرگاه، یک اپراتور یا تعمیرکار خودرو به تجهیزاتی نیاز دارند که برخی از این تجهیزات ضروری تر می باشند. بنابراین اولین قدم برای راه اندازی یک تعمیرگاه خودرو، خرید ابزارآلات و دستگاه های ضروری مربوط به تعمیر خوردو می باشد.
انواع ابزارهای تعمیرگاهی
تجهیزات تعمیرگاهی با توجه به کاربردهایی که دارند انواع مختلفی دارند که در ابعاد مختلف، در جهت سهولت و سرعت در روند تعمیر خودروها تولید و وارد بازار میشوند.
دستگاه بالانس چرخ
دستگاه بالانس چرخ یکی از ابزارهای کاربردی و مهم در ابزار آلات تعمیرگاهی می باشد که استفاده اولیه آن برای توزیع یکنواخت و برابر بین وزن خودرو و چرخ ها میباشد. نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که بر خلاف تصور عموم این دستگاه با دستگاه میزان فرمان کارایی کاملا متفاوتی دارند که در بخش بعدی در مورد میزان فرمان هم به شما توضیحاتی خواهیم داد که متوجه تفاوت آن شوید.
با اختلال در لرزش در هنگام رانندگی، عدم پایداری خودرو، فرسایش غیر یکسان لاستیک ها، بیشتر شدن مصرف سوخت و … میتوان متوجه مشکل در بالانس نبودن چرخ های خودرو و اقدام به تعمیر آن نمود. از مزایای این دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- افزایش طول عمر لاسیتیک
- افزایش عملکرد لاستیک
- بهینه سازی لاستیک
- فرسایش یکسان لاستیکها
- سواری مناسب برای سرنشینان خودرو
میزان فرمان
میزان فرمان در گذشته به شکل سنتی و چشمی صورت میگرفت. این دستگاه که بهبود روند در عملکرد خودرو که به دنبال آن خسارات جانی را به همراه دارد و هم در هنگام معاینه فنی باعث مردودی خودرو مردود میشده است تاثیر زیادی دارد. اما امروز با استفاده از دستگاه میزان فرمان این مشکلات برطرف شده است. کاربرد اصلی این دستگاه صاف کردن چرخ های لاستیک جلو ماشین میباشد. زیرا چرخهای جلو وظیفه هدایت کردن خودرو به سمت راست یا چپ را دارند و در صورت میزان نبودن آن باعث خطرات جانی خواهد شد و همچنین هدایت ماشین به مسیرهای نادرست خواهد شد.
علاوه بر خطرات جانی باعث ساییدگی لاستیک و کاهش طول عمر آنها و مصرف سوخت زیاد میشود. در نتیجه این دستگاه یکی از مهمترین ابزار آلات تعمیرگاهی به حساب میآیند که لازمه هر تعمیرگاهی میباشد.
دستگاه جک قیچی
این دستگاه هم یکی دیگر از ابزارهای مهم و کاربردی در تعمیرگاهها به شمار میروند. عملکرد این دستگاه به طور کلی برای بالا بردن خودرو است. به شکلی که خودرو روی دو صفحه خوابیده جک قیچی قرار میگیرد و با کنترل باکس الکترونیکی توسط تعمیرکار به میزان دلخواه بالا میرود تا عملیات تعمیر روی خودرو به راحتی انجام شود. جک قیجی به نام های دیگر مانند: جک قیچی بالابر، جک قیجی روکار و توکار، جک بالابر صنعتی، جک آسانسور خودرو، جک پارکینگی خودرو و … شناخته میشود. از دیگر مزایای این دستگاه میتوان به سهولت در تعمیر اتومبیل، نیاز به فضای اشغالی کم، مناسب برای عمل میزان فرمان، دسترسی بهتر برای جلوبندی ماشین و … اشاره کرد.
دستگاه شارژ کولر خودرو
دستگاه شارژ کولر یکی از الزامات ابزار آلات در تعمیرگاه است. کار با این دستگاه به دو روش اتوماتیک و نیمه اتوماتیک صورت میگیرد. و به منظور بهینه کردن گاز خنک کننده خودرو مورد استفاده قرار میگیرد. سیستم خنک کننده کولر با استفاده از گاز مبرد عملیات خنک سازی را انجام میدهد که دستگاه شارژ کولر به میزان این مبرد را در حد استاندار تنظیم میکند. گاز مبرد برای اکثر اتومبیل ها از نوع R134a میباشد که جز گازهای سمی و قابل استغال به حساب نمیآید. از مزایای این دستگاه موارد زیر است.
- انجام روند ریکاوری، کشیدن و تخلیه گاز مانده کولر
- بازیافت گاز مانده و تزریق مجدد آن
- تخلیه روغن کهنه کولر و تزریق روغن جدید به منظور بهبود خنک کردن
- وکیوم و نشت یابی سیستم کولر
- شستشوی مدار کولر
- ترازو هوشمند برای شارژ کولر
دستگاه تنظیم و تست نور چراغ
برای دقت در رانندگی و دید مناسب در شب باید تنظیمات نور چراغ های خودرو به درستی کار کنند. برای تنظیم این عملیات روی چراغ ها از دستگاه تنظیم نور چراغ استفاده میشود. این دستگاه در معاینه فنی، باتریسازی و تعمیرگاههای خودروهای سبک، سنگین و موتور سیکلت مورد استفاده قرار میگیرند.
کاربردهای آن تنظیم نور بالا و نور پایین چراغها، کنترل شدت نور، تست زاویه نور، تست تقارن در چراغ های هر دو طرف میباشد. روش انجام تنظیم نور چراغ، با استفاده از سنسور نورستج دیجیتال، هم برای لامپهای زنون و هم هالوژنی صورت میگیرد. این دستگاه با نامهای دیگری مثل دستگاه تنظیم نور چراغ زنونی، دستگاه تنظیم نور چراغ دیجیتال، دستگاه تنظیم نور چراغ لیزری، دستگاه تنظیم نور چراغ خودرو سنگین و موتور سیکلت و … هم میشناسند.
جک گیربکس درآر
این نوع جک بیش از نیم قرن قدمت در ابزار آلات تعمیرگاهی را دارد که بسیار کمک کننده به تعمیرکارها میباشد. از این نوع جک برای در آوردن، جا زدن و جای گذاری مناسب گیر بکس اتومبیل استفاده میشود. از جک گیر بکس درآر برای انجام عملیانی که پیشتر به شما شرح دادیم برای ماشین سنگین مثل بنز و ماینر و همچنین خودورهای سبک بهره میبرند. نکته استفاده از آن این است که بیش از حد فشار به گیر بکس وارد نشود تا دچار کجی یا پیچیدگی شاسی نشود. این ابزار هم در بازار به نام های جک توچالی، جک جرثقیل درآر، جک ارتفاع بلند گیر بکس درآر، جک فرغونی گیر بوکس و… هم شناخته شده هستند.
کلام آخر
در آخر باید اضافه کنیم داشتن هر کدام از این ابزارهای تعمیرگاهی برای هر فروشگاه و تعمیرکاری لازم و ضروری است. لازم به ذکر است که این نوع تجهیزاتی که در این مقاله در اختیار شما قرار دادهایم فقط بخشی از ابزارهای تعمیرگاه شما را پوشش میدهد و برای کامل بودن آن باید تجهیزات دیگری مانند: جک دوستون، جک چهارستون، دستگاه لاستیک درآر، اتاق رنگ و … تهیه و با عملکرد هر کدام از آنها به خوبی آشنا شوید.
در راستای تهیه و خرید این ابزار آلات حیاتی تعمیرگاهی، فروشگاه کیا صنعت پدیده فرزان مرجع قابل اعتماد خرید و فروش تجهیزات تعمیرگاهی نو و دست دوم شما را در این زمینه یاری میرساند. تیم حرفه ای کیا صنعت با تکیه بر اعتماد مردم و یاری خداوند آماده ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات و تجهیزات در زمینه تعمیرگاهی، صافکاری نقاشی، مشاوره برای صحت عملکرد تجهیزات و … میباشد. و سالهاست که در کنار شما عزیزان فعالیت خود را ادامه داده و برای رضایت مشتریان خود هدفمند پیش رفته است.
امیدواریم که این مطالب برای خواننده محترم مفید بوده باشد و شما را در آشنایی با این تجهیزات کمک کرده باشد.
شماره تماس جهت مشاوره و خرید: 02165012043 – 02166907432
جک قیچی چه قیمتیه؟